Informativni dnevi 2024

Študij turizma v obmorski turistični destinaciji na fakulteti s tradicijo znanja na treh stopnjah študija in vpetostjo v mednarodni prostor.

Drage dijakinje in dijaki,

Na portoroški Turistici pripravljamo zanimive predstavitve, na katerih boste izvedeli vse o študiju in vse o študentskem življenju ob morju: Kako kljub turističnemu vzdušju kraja uspešno študirati, kje se do sitega najesti na študentske bone, kako se vključiti v obštudijske dejavnosti, kje poiskati sogovornike z bogatimi izkušnjami, kje sproščeno, zdravo in zabavno preživeti svoj prosti čas, itd. Ob vsem tem pa še veliko uporabnih nasvetov iz prve roke s strani naših študentov. 

Pridite in spoznajte Turistico ter študijsko okolje v Portorožu – vaše novo okno v svet!

Kdaj? V petek, 16. 2., in soboto, 17. 2. 2024, od 10.00 naprej na fakulteti v Portorožu, Obala 11a.  

PROGRAM INFORMATIVNIH DNI

PETEK, 16. 2. 2024, DOPOLDAN
PETEK, 17. 2. 2023, POPOLDAN
SOBOTA, 17. 2. 2024, DOPOLDAN
TOREK, 27. 2. 2024
TOREK, 5. 3. 2024

PRIJAVA na BREZPLAČNI AVTOBUSNI PREVOZ ZA DIJAKE > PRIJAVI SE TUKAJ

Samo za dijake, v petek, 16. februarja 2024 | 9 vstopnih/izstopnih točk, na relaciji od Murske Sobote do Portoroža. 
Odhod avtobusa je iz Murske Sobote ob 4.30, postanki za vstop na avtobus pa so predvideni še v Mariboru, Celju, Ljubljani in Postojni. Dijake bo avtobus peljal v Koper, Izolo in Portorož vendar bodite pozorni, nekateri študijski programi bodo imeli informativne dogodke na različnih lokacijah in ne nujno na sedežu fakultete. 

Letošnja novost (!) je možnost avtobusnega prevoza, ki vas bo v času med prvo in drugo predstavitvijo zapeljal iz Portoroža v Koper ali obratno. Okvirni urnik je podan v prijavnici. Za vmesni prevoz zbiramo prijave in bo realiziran le, če bomo prejeli zadostno število prijav.

Vsi prijavljeni boste v tednu pred informativnimi dnevi dobili še enkrat vse informacije ter prošnjo za potrditev prevoza.

PRENESI LETAK - brezplačni avtobus


Pripravite se za vpis na dodiplomske študijske programe 2024/2025

>> ROKOVNIK PRIJAVNO-SPREJEMNEGA POSTOPKA V ŠTUDIJSKEM LETU 2024/2025 <<

*za vpis v prvi letnik v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe za slovenske državljane in državljane držav Evropske unije ter
Slovence brez slovenskega državljanstva na javnih visokošolskih zavodih in koncesioniranih študijskih programih.

Plonk listek za dijake


Vabljeni, da ažurno spremljate našo spletno stran kot tudi socialna omrežja, kjer prav tako objavljamo vse novosti in različna dogajanja na fakulteti. Še pred odločitvijo in brskanjem informacij za vpis na študij pa vas vabimo, da se s klikom na povezavo virtualno sprehodite po Turistici.

Predstavitveni video

Stoudio soba

Več informacij o vpisno-sprejemnem postopku

Dodiplomski študijski programi