Spletni informativni dan za podiplomski študij

Spletni informativni dan za podiplomski študij

Razmišljate o nadaljevanju študija? Želite nadgraditi svoje znanje in pridobiti dodatne kompetence z izobraževanjem na podiplomskem programu? Pridružite se nam v sredo, 17. 5. 2023, ob 19. uri.

Potrjena lista kandidatov za rektorja UP SLIDER

Potrjena lista kandidatov za rektorja UP

Volilna komisija za izvedbo rednih volitev rektorja Univerze na Primorskem je na 2. redni seji 24. 4. 2023, prejela in odprla kandidature za rektorja Univerze na Primorskem. Na podlagi prejetih kandidatur je pripravila listo kandidatov.

SLIDER Zakaj študirati turizem na Turistici

Zakaj študirati turizem na UP FTŠ Turistici?

5 razlogov za študij turizma na portoroški Turistici

SLIDER Razpis za vpis: 2. in 3. stopnja

Razpis za vpis: 2. in 3. stopnja

UP objavlja razpis za vpis v magistrske študijske programe in razpis za vpis v doktorske študijske programe v študijskem letu 2023/2024. Prvi prijavni rok za slovenske državljane in državljane članic EU ter za Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce iz držav nečlanic EU se za oba razpisa začne v četrtek, 6. aprila 2023.

SLIDER Študenti Turistice zmagali na hackathonu pametnega turizma

Študenti Turistice zmagali na hackathonu pametnega turizma

Za nami je prvi hekaton s področja pametnega turizma. 16 ekip z nadobudnimi študenti in posamezniki iz cele Slovenije se je pomerilo v reševanju izzivov iz turističnega in IT sektorja. Med zmagovalci so bili ponovno študenti Turistice, ki so zmagali na enem izmed 4 izzivov prvega vseslovenskega hekatona s področja pametnega turizma.

Poziv za štipendije UP 2023/24

Poziv za štipendije UP 2023/24

Univerza na Primorskem vabi vse, ki se vpisujejo v študijske programe, k prijavi na Javni poziv za pridobitev štipendije iz Štipendijskega sklada Univerze na Primorskem v študijskem letu 2023/2024.

 SLIDER Na Turistici otvorili sTOUdio sobo

Na Turistici otvorili sTOUdio sobo

Na UP FTŠ Turistici smo v okviru programa UP FTŠ sTOUdio Turistica otvorili težko pričakovano sTOUdio sobo, ki bo študentom in zaposlenim nudila sodoben prostor za učenje, projektno delo in druženja.

00

Diplomanti

00

Projekti

00

Publikacije

00

Mednarodni partnerji