Uvodni dnevi za bruce in študente višjih letnikov

Spoštovane brucke in bruci, spoštovani študenti in študentke višjih letnikov,

dobrodošli v novem študijskem letu 2023/2024, dobrodošli na UP Fakulteti za turistične študije Turistici!

Uvodni dnevi bodo za študente (redni študij) potekali v živo na Turistici na sedežu fakultete v Portorožu. Začetek študijskega leta je za vse redne študente v Portorožu v ponedeljek, 2. 10. 2023. 

Študenti 1. letnikov dodiplomskih programov Turizem (UNI) in Management turističnih podjetij (VS) se v ponedeljek, 2. 10. 2023, zberete ob 9.30 na ploščadi pred fakulteto in nadaljujete v Veliki predavalnici (001) z nagovorom rektorice Univerze na Primorskem in uvodnimi vsebinami ob 10.00. Program uvodnih dni se za vas nadaljuje v torek, 3. 10. 2023, z ogledi Pirana in Portoroža.

Študenti 2. in 3. letnikov dodiplomskih programov Turizem (UNI) in Management turističnih podjetij (VS) se v ponedeljek, 2. 10. 2023, ob 9.45 zberete na ploščadi pred fakulteto in nadaljujete v Mali predavalnici (002) z nagovorom rektorice UP in uvodnimi vsebinami ob 10.00.

Za študente 1. letnika magistrskih programov bo uvodno srečanje prvi dan predavanj po urniku: v ponedeljek, 16. 10. 2023, ob 15. uri v predavalnici 201.


Urniki uvodnih dni

  • Urnik uvodnih srečanj 2. in 3. oktobra 2023 za redne študente 1. letnika VS MTP in UNI TUR - POVEZAVA DO URNIKA
  • Urnik uvodnih srečanj 2. oktobra 2023 za redne študente 2. in 3. letnika VS MTP in UNI TUR -  POVEZAVA DO URNIKA

Študenti izrednega študija v Mariboru (2. letnik) boste imeli uvodni dan predvidoma na dan prvega predavanja na lokaciji, kot je predvideno po urniku. 

  • Urnik uvodnega srečanja za izredne študente 1. letnika VS MTP Maribor - v ponedeljek, 16. 10. 2023, ob 16. uri v prostorih Kampusa (predavalnica bo objavljena v urniku, po končanem uvodu nadaljujete s predavanji pri predmetu Destinacija kot sistem) 
  • Urnik uvodnega srečanja za izredne študente 2. in 3. letnika VS MTP Maribor - v torek, 17. 10. 2023, ob 16. uri v prostorih Kampusa (predavalnica bo objavljena v urniku. Študenti 2.letnika nadaljujete s predavanji pri predmetu Destinacijski management, študenti 3. letnika pa s predavanji pri predmetu Pravno upravne vsebine v turizmu)

Študenti izrednega študija v Ljubljani boste imeli uvodni dan predvidoma na dan prvega predavanja na lokaciji, kot je predvideno po urniku. 

  • Urnik uvodnega srečanja za izredne študente 1. letnika VS MTD Ljubljana - v ponedeljek, 16. 10. 2023, ob 16. uri 

Za vse študente UP FTŠ Turistice v vseh letnikih in študijskih programih velja, da se udeležijo uvodnih srečanj kot del rednih študijskih obveznosti.

Vse študente Turistice prijazno vabimo na skupno srečanje vseh študentov Univerze na Primorskem.

Ne zamudite spoznavnega dogodka za vse študente UP, ki se bo odvil v soboto, 7. oktobra 2023, od 10. ure dalje v čisto novem Obmorskem parku Žusterna, Koper.

ŠtartUP je dogodek za VSE študente Univerze na Primorskem. Preizkusili se bomo v različnih novih športnih, kulturnih in življenjskih panogah. Obiskovalci boste lahko na stojnicah pri razstavljalcih - lokalnih društvih, organizacijah, zavodih in fakultetah) zbirali žige. Nabor določenega števila žigov na zbirnem kartončku vam prinese (promocijski) darilni paket. 

Udeležba je brezplačna.

Več info & prijava: TUKAJ