Povabilo k izpolnitvi anketnega vprašalnika "ICTr Cycling"

Povabilo k izpolnitvi anketnega vprašalnika "ICTr Cycling"

Na Fakulteti za turistične študije - Turistici smo pričeli z izvedbo projekta Inovativne kolesarske poti v srednji Evropi (ICTr-CE), namenjenega razvoju poslovnega modela in turističnih produktov, ki jih je mogoče rezervirati ob Kolesarski poti vzdolž nekdanje “železne zavese”. V prvi fazi bomo s spletno anketo analizirali osnovne kompetence in nabor spretnosti ponudnikov storitev kolesarskega turizma.

Vabljeni k sodelovanju.

Projekt Inovativne kolesarske poti v srednji Evropi (ICTr-CE) podpira lokalne ponudnike storitev tudi prek mentorskega programa. Dodatne informacije najdete na spletni strani projekta.

V prvi fazi bomo s spletno anketo analizirali osnovne kompetence in nabor spretnosti ponudnikov storitev kolesarskega turizma. Na podlagi rezultatov bomo prilagodili in uvedli mentorski program, ki bo ustrezal ugotovljenim potrebam. To bo prispevalo tudi k razvoju kolesarsko-turističnih produktov, ki jih je mogoče rezervirati oz. vključujejo lokalne ponudnike storitev ob ključnih kolesarskih poteh.

Lepo prosimo, da se pridružite projektni skupnosti in podprete delo z izpolnitvijo anketnega vprašalnika ICTr-CE, do katerega lahko dostopate spodaj. 

Vprašalnik

Vprašalnik vam bo vzel približno 10-15 minut in bo pomagal pridobiti informacije o splošnih in kolesarskih storitvah.

Rezultati pridobljeni iz spletne ankete so zelo pomembni za nadaljnji napredek projekta Iron Curtain Trail. 

Sodelujoči v projektu boste lahko prejeli:

  • poročilo o rezultatih analize potreb po EuroVelo 13, ki temelji na povratnih informacijah MSP iz 8 držav,
  • prednostni dostop do programov mentorstva in usposabljanja, ki jih ponuja projekt,
  • neobvezno sodelovanje v prihajajočem modelu upravljanja ICTr vključno s prednostnim dostopom do platform za rezervacije.