Obvestilo za študente glede izvajanja študijskega procesa na Turistici (Oktober 2020)

  • Domov
  • Novice
  • Obvestilo za študente glede izvajanja študijskega procesa na Turistici (Oktober 2020)

Drage študentke in študentje, 

v luči zadnjih podatkov glede epidemiološke situacije v državi, bomo na UP FTŠ Turistici, ob upoštevanju Smernic ministrstva in usmeritvah UP, nadaljevali z izvajanjem t. i. hibridne oblike pedagoškega procesa.  

Prav vsem se zahvaljujemo za potrpljenje in zrelo ravnanje, ki ste ga izkazali do sedaj. Zavedamo se, da je tudi za vas situacija zahtevna. 

Študijski proces bo do nadaljnjega potekal kot sedaj, a z novostjo po naslednjih izhodiščih: 

  • predavanja in vaje s številno udeležbo potekajo prek ZOOMa, tista za manjše skupine ostajajo fizično v predavalnici. Prosimo vas, da redno spremljate obvestila na eučilnicah, ŠISu, spletni strani zaradi morebitnih sprememb ali prilagoditev.
  • Študentje, ki ne morete biti prisotni na fakulteti iz epidemioloških razlogov, se predavanj in vaj, ki se izvajajo fizično na fakulteti, udeležujete prek ZOOMa. O tem morate predhodno obvestiti izvajalca.   

Preberite si tudi Obvestilo o prehajanju med regijami za potrebe študija. 

Organizacijsko bomo zagotovili, da bodo predavalnice na razpolago za študente ves čas predavanj in vaj, kot je zapisano v urniku, tudi v primeru morebitne ZOOM izvedbe in boste tako lahko po potrebi ZOOMali tudi iz Turistice. 

Navodila za preprečitev okužbe in beleženje prisotnosti za potrebe NIJZ ostajajo nespremenjena. 

Ostanite zdravi in pozitivno naravnani.  

Vodstvo fakultete