Obvestilo: Prehajanje med regijami za potrebe študija (Oktober 2020)

  • Domov
  • Novice
  • Obvestilo: Prehajanje med regijami za potrebe študija (Oktober 2020)

Spoštovani, 

na spletni strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport  v smernicah univerzam in visokošolskim zavodom navajajo (16. 10. 2020): 

Prehajanje študentov med posameznimi statističnimi regijami je dovoljeno, če imajo potrdilo, da gredo na vaje in se te na fakulteti dejansko izvajajo.  

Tisti študenti, ki ste doma v t.i. rdečih regijah, lahko: 

- ostanete doma in predavanja in vaje vzporedno spremljate prek ZOOM. To pomeni, da bo predavatelj izvajal pedagoški proces kot je potekalo doslej (fizično v predavalnici ali ZOOM), ostali boste z njimi povezani prek ZOOM 

ali 

- pridete fizično na fakulteto, od koder boste lahko v predavalnici spremljali pedagoški proces kot doslej (izvedba v fizični obliki ali prek ZOOM). O tem odločate samostojno. Za preprečevanje okužb je potrebno zmanjšati gibanje med posameznimi deli države. Zato se v smernicah Ministrstva svetuje, da se študenti in študentke odločijo o kraju bivanja. V primeru nadaljevanja bivanja v bližini fakultete, upoštevajte vsa veljavna navodila in hišni red. 

Svetujemo vam, da imate pri prehodu iz svoje regije do fakultete pri sebi študentsko izkaznico ali potrdilo o vpisu in posnetek urnika. Potrjena potrdila o izvajanju pedagoškega procesa bomo pripravili v ponedeljek.