Brezplačna certificirana spletna tečaja: Turistični management Unescove dediščine

  • Domov
  • Novice
  • Brezplačna certificirana spletna tečaja: Turistični management Unescove dediščine

Obveščamo vas, da so ponovno odprte prijave na brezplačna certificirana spletna tečaja za turistične managerje na UNESCO lokacijah:

Turistični management Unescove dediščine.

Portoroška Fakulteta za turistične študije – TURISTICA, članica svetovne UNESCO-ve mreže za izobraževanje na področju turizma in kulturne dediščine, vabi vse, ki delujete na področju turizma in/ali kulturne dediščine (tako študente kot partnerje v turističnih, kulturnih in dediščinskih organizacijah), ali si to zaenkrat le želite, in vse, ki ste kakorkoli povezani ali simpatizirate s turizmom in dediščino, da se prijavite na brezplačna spletna tečaja in pridobite certifikat Turistični manager Unescove dediščine. 

Prijavite se lahko kadarkoli do konca tega leta. Po opravljenih tečajih boste prejeli tudi UNESCO UNITWIN certifikat.

Več informacij in prijave najdete na spodnjih povezavah: 

 

Tečaja je pripravila UNESCO-va mreža 10 univerz, ki so vodilne na področju izobraževanja za turizem in kulturno dediščino. Mreža ima sedež na Univerzi v Parizu (Sorbona). V pedagoškem teamu so med drugimi vsebine pripravljale tudi dr. Aleksandra Brezovec, dr. Žana Čivre in dr. Petra Zabukovec Baruca, vse visokošolske učiteljice na Turistici. Portoroška Turistica je postala članica Unescove UNITWIN leta 2014. 

Povezane novice: MOOC 2019: Turistični management Unescove dediščine

sit viverra proin efficitur habitant nisl