Karierni sejem UP 2024 – spoznajte potencialne delodajalce in trg dela

KARIERNI SEJEM UP 2024 – SPOZNAJTE POTENCIALNE DELODAJALCE IN TRG DELA

Univerza na Primorskem tudi to leto organizira Karierni sejem UP 2024, ki bo v sredo, 15. maja 2024, od 10.00 do 13.00, v atriju Rektorata UP (Titov trg 4, Koper / v primeru slabega vremena bo sejem v večnamenskem prostoru UP FAMNIT (vhod z Muzejskega trga v Kopru).

Na Kariernem sejmu UP 2024 se bo predstavilo 19 delodajalcev in organizacij. Vsi udeleženci imajo možnost razgovora z njihovimi predstavniki in pridobivanja informacij o prostih delovnih mestih ter pogojih za njihovo zasedbo. Izvedli bodu tudi katere kadre bodo potrebovali v naslednjih letih, z kakšnimi znanji in kompetencami.

Zaradi lažje izvedbe srečanja z delodajalci organizirana je ZAPOSLITVENA KAVARNA v okviru, katere delodajalci predstavijo svojo dejavnost, potrebe po kadrih in možnosti sodelovanja v obliki študijske prakse, pripravništva, zaposlitvenih možnosti, sodelovanja pri projektih in možnostih zaposlitve. V prijavi lahko izberete poljubno število delodajalcev, s katerimi se želite pogovoriti.

PRIJAVE na Zaposlitveno kavarno omogočajo lažjo in bolj učinkovito organizacijo razgovorov z izbranimi delodajalci. Prijavite se na dogodek.

V okviru sejma bo izveden tudi seminar Zaposlitvene priložnosti v Evropi, od 13 do 14 ure v Snatorijevi sejni sobi v avuli  Rektorata UP. Na seminarju nam bo  Mateja Grajzer, svetovalka EURES, predstavila kje in kako do zaposlitvenih priložnostih v državah EU.

KRATKA PREDSTAVITEV SODELUJOČIH PODJETIJ
maecenas ex lectus