Googlov start-up kampus v Madridu

Izjemna priložnost: sofinanciranje mobilnosti v španski prestolnici

V okviru Erasmus+ projekta »Evropska šola podjetništva«, vas vabimo na mobilnost v Madrid, Španijo, med 3. in 7. junijem 2019.

Gre za edinstveno priložnost, saj bo vaša gostujoča partnerska institucija Googlov startup kampus v Madridu »Tetuan Valley«. Več o instituciji tukaj.

Rok za prijavo na mobilnost je 8. maj 2019. Prijave pošljite na naslov koordinatorja projekta, ki vam je tudi na voljo za vsa dodatna vprašanja na naslovu: Peter.Kopic@fts.upr.si. Na mobilnost lahko prijavimo do 5 kandidatk in kandidatov.

Ob prijavi posredujete svoj kratki CV in motivacijo za udeležbo na mobilnost: npr. Imate mogoče že kakšno poslovno idejo ali načrt; si po dokončani šoli želite odpreti lastno podjetje?

Program mobilnosti je dosegljiv tukaj. Za enotedensko mobilnost prejmete skupno 550 EUR (275 EUR za potne stroške oz. letalsko karto in 275 EUR za stroške bivanja). Višina dodeljenih sredstev najverjetneje ne zadošča za kritje vseh stroškov. Razliko krije študent sam.

 

Cilj projekta ESE je promovirati in spodbujati podjetništvo, tako da se udeležencem na e-usposabljanju in mobilnosti pri partnerskih institucijah omogoči pridobitev znanj in spretnosti, ki so bistvenega pomena za ustanovitev podjetja. Vodja projekta na UP FTŠ Turistici je dr. Aleš Lipnik, pri projektu pa sodeluje tudi predavateljica mag. Tina Kociper.

Ne odlašajte in zagrabite to edinstveno priložnost razvoja vaših podjetniških kompetenc z izkušenimi podjetnik v Googlovem kampusu v Madridu, kjer si boste lahko ogledali tudi ostale znamenitosti te španske prestolnice!

Več o projektu: na spletni strani tukaj, e-paltforma z delavnicami, Facebook projekta.