Brezplačni Unescov tečaj Turističnega managemetna Unescove dediščine v polnem zagonu

Brezplačni spletni tečaj Turistični management Unescove dediščine, pri izvedbi katerega sodeluje tudi Turistica, je v polnem zagonu že od 24. maja 2021. V prejšnjem tednu se je pričel 4. modul "Marketing", ki ga soustvarjajo naša Univerza na Primorskem, Univerza Complutense v Madridu in Univerza v Salentu. Prvemu dnevu predavanj v sklopu modula je sledilo kar 3230 udeležencev iz 149 držav. V tem tednu se nadaljuje 5. modul "Interpretation, Stories and Memories", pri katerem prav tako sodelujemo. 

Izobraževanje je prilagojeno oblikovalcem politik, upraviteljem lokacij, študentom in ljudem, ki delujejo v turistični industriji, ter vsakomur, ki želi izvedeti več o turizmu na lokacijah Unescove svetovne dediščine. MOOC je odprt za vse, ki želijo izvedeti več o delovanju turizma na lokacijah Unescove dediščine. Vendar pa je posebna pozornost namenjena strokovnjakom, kot so akademiki, managerji lokacij, državne agencije in drugi strokovnjaki, ki se ukvarjajo s turizmom.

Zaključek prvega in drugega tečaja MOOC ni predpogoj za prijavo. Tečaj se je pričel 24. maja 2021, a se lahko še vedno prijavite in to vse do 31. decembra 2021. Tečaj bo namreč na voljo z vsem gradivom, ki ga prijavljeni lahko uporabljajo do konca leta 2022.

Vse informacije in prijave: TUKAJ.