Uvodni dnevi za bruc(k)e UP FTŠ TURISTICE

Spoštovane brucke in bruci,

dobrodošli v novem študijskem letu 2021/2022, dobrodošli na UP Fakulteti za turistične študije Turistici!

Začetek študijskega leta je v petek, 1. 10. 2021, ko so na urniku uvodni dnevi. Ti bodo za študente 1. letnikov dodiplomskih programov Turizem (UNI) in Management turističnih podjetij (VS), ki se izvajata redno v Portorožu, potekali do vključno 3. 10. 2021.

Načrtujemo, da bodo uvodni dnevi potekali v živo na Turistici. V petek, 1. 10. 2021, je predviden sprejem brucev in uvodna predavanja na sedežu fakultete v Portorožu. V soboto, 2. 10. 2021, in nedeljo, 3. 10. 2021, pa bo potekal družabni program, ki ga organizira Univerza na Primorskem: ŠTARTUP. Prosimo, da se na družabni program (sobota, nedelja) prijavite prek spletne prijavnice, ki je dostopna: tukaj

Točen razpored in urnik bomo objavili v drugi polovici septembra, zato vas prosimo, da redno spremljate obvestila na spletni strani. 

Prosimo vas, da redno spremljate zavihek COVID-19 INFO CENTER: TUKAJ, kjer ažurno objavljamo obvestila ter ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19 in pogoje za vstop v fakultetne prostore. Na Turistici redno spremljamo epidemiološko situacijo in vas bomo o morebitnih spremembah obvestili.

Študenti izrednega študija v Ljubljani in Mariboru boste imeli uvodni dan predvidoma na dan prvega predavanja na lokaciji. O datumu boste obveščeni pravočasno.

Želimo vam uspešen začetek študijskega leta!