Fotografska razstava: Kiitos Suomi (Hvala, Finska)

Fotografska razstava: Kiitos Suomi (Hvala, Finska)

Kategorija: Galerija Razstava Splošno

UP FTŠ Turistica vabi na odprtje fotografske razstave

Kiitos Suomi

(Hvala, Finska)

v četrtek, 27. septembra 2018, ob 17.30

v Galeriji Avanturistica na UP FTŠ Turistici.

 

Razstava bo odprta do decembra 2018.

 

O avtorici:

Ana Stergulc je študentka Turistice, ki jo že od malih nog spremlja strast do fotografije. Večkrat se je znašla tudi na drugi strani objektiva, in sicer kot model, a zelo rada tudi sama poprime za fotoaparat. Po uspešno zaključeni maturi, se je ravno zato odločila za študij na Turistici, saj rada dela z ljudmi in je želela znanje, ki ga tukaj pridobiva, združiti s svojim hobijem. Veščine s področja fotografije trenutno nadgrajuje tudi z delom v podjetju CasarsaGuru. Po končani zaključni nalogi želi študij nadaljevati v smeri fotografije in kulinarike, saj je to tisto, kar jo osrečuje. Anin moto je:  »Ko v življenju počneš tisto, kar imaš rad, hraniš svojo dušo« in njena vsekakor ni prazna.

 

 

O razstavi:

V času študija se je Ana odpravila na Erasmus+ izmenjavo na Finsko ter seveda s seboj vzela fotoaparat, da bi tako spomine ujela za vedno. Izmenjava predstavlja njeno najlepšo izkušnjo tekom študija, saj se je veliko naučila o sebi in pridobila nova znanja. Z razstavo bi želela prikazati utrinke s Finske, da bi tako navdušila bodoče študente, da se tudi sami podajo tovrstnim dogodivščinam naproti.

 

O Galeriji AvanTuristici:

V Galeriji AvanTuristici vam ponujamo drzne foto-avanture skozi oči popotniških fotografskih velemojstrov in kreativnih amaterjev. Turizma si enostavno ne moremo predstavljati brez fotoaparata. In Turistice si ne moremo predstavljati brez Galerije AvanTuristice.

 


Iskanje