Študenti Turistice sodelovali pri organizaciji svetovnega pokala v gimnastiki FIG 2018

Študenti Turistice sodelovali pri organizaciji svetovnega pokala v gimnastiki FIG 2018

Kategorija: Splošno

Konec maja je v Kopru potekal Svetovni pokal v športni gimnastiki FIG 2018. Podobno kot leta 2017 so letos študenti Turistice pod mentorstvom dr. Mihe Lesjaka zavihali rokave in pomagali pri organizaciji in izvedbi dogodka.

Sodelovanje med Gimnastično zvezo Slovenije in Turistico se je pričelo leta 2016, ko je dr. Miha Lesjak s številnimi študenti prostovoljci pomagal pri uspešni izvedbi mednarodnega športnega festivala GAGF (Golden Age Gym Festival) v Portorožu.

Študenti študijskih programov UNI3, MTP2 in MTP3 so na letošnjem svetovnem pokalu v Kopru pod mentorstvom dr. Lesjaka opravljali raznovrstne aktivnosti ter na ta način pridobili dragocene izkušnje na področju organizacije prireditev z mednarodno udeležbo.

Z Gimnastične zveze Slovenije smo prejeli tudi zahvalo, ki jo lahko preberete spodaj,  ter prošnjo, da sodelujoče študente pohvalimo.

Na Turistici smo na naše študente še posebno ponosni, saj ob študijskem procesu redno pridobivajo dragocene praktične izkušnje in si s tem odpirajo možnosti za zaposlitev v turističnem gospodarstvu.

Zahvala Turistici


Iskanje