Gostujoča predavateljica: dr. Sara Dolničar

Gostujoča predavateljica: dr. Sara Dolničar

Vabimo vas gostujoče predavanje prof. dr. Sare Dolničar, Ambasadorka znanosti RS, iz The University of Queensland, Avstralija, ki bo na UP FTŠ Turistici v okviru programa Erasmus+.

V torek, 20. 3. 2018, od 16.00 do 20.00 v Veliki predavalnici (001) z naslovom Research in tourism: challenges and pitfalls of data collection and interpretation.
Predavateljica bo izpostavila pristope k zbiranju, analizi in interpretaciji podatkov za oblikovanje kredibilnega znanja o turističnih (in drugih družboslovnih) pojavih. Predavanje je za študente študijskega programa Inovativni turizem (dr. program) obvezno, vabljeni pa seveda tudi študenti vseh magistrskih programov na UP FTŠ in UP. Slušatelji ste vabljeni, da predavateljici zastavite vprašanja s področja vaših magistrskih in doktorskih zaključnih nalog.

Predavanja so organizirana v okviru predmeta Metodologija raziskovanja v turizmu.

V sredo, 21. 3. 2018, od 16.00 do 20.00 v Veliki predavalnici (001) z naslovom Tourism marketing research: hot topics and valid research approaches.
V predavanju se bo dotaknila inovativnega trženjskega raziskovanja v turizmu (in širše družboslovnih znanosti). Specifično bo predavateljica izpostavila kaj in kako naj v marketingu raziskujejo turistični (družboslovni) strokovnjaki. Predavanje je za študente študijskega programa Inovativni turizem (dr. program) obvezno. vabljeni tudi študenti vseh magistrskih programov na UP FTŠ in UP. Slušatelji ste vabljeni, da predavateljici zastavite vprašanja s področja vaših magistrskih in doktorskih zaključnih nalog.

Predavanja so organizirana v okviru predmeta Marketinške inovacije v turizmu.

images

Predavanje je organizirano v okviru programa Erasmus+, KA1 – Učna mobilnost posameznikov.


Iskanje