MOOC: Turistični management Unescove dediščine

MOOC: Turistični management Unescove dediščine

Kategorija: Izobraževanje Kultura

VABILO NA BREZPLAČNI SPLETNI TEČAJ

“TURISTIČNI MANAGEMENT UNESCOVE DEDIŠČINE” 

Izobraževalna priložnost v 2018 – letu Evropske kulturne dediščine! 

 Za vse, ki delujete na področju turizma in/ali kulturne dediščine,
ali si to zaenkrat le želite!

Portoroška Fakulteta za turistične študije – TURISTICA,
članica svetovne UNESCO-ve mreže za izobraževanje na področju turizma in kulturne dediščine,

vabi vse,

ki ste kakorkoli povezani ali simpatizirate s turizmom in dediščino, da se prijavite na brezplačni
8 tedenski spletni tečaj in pridobite certifikat Turistični manager Unescove dediščine.

VABLJENI !

Tečaj se bo pričel 15.1.2018 in bo potekal na vodilni platformi za brezplačno spletno izobraževanje s področij računalništva, poslovanja in upravljanja – FUN.MOOC (Masive Open Online Course).

Tečaj Turistični management Unescove dediščine je sestavljen iz osmih tedenskih modulov s področij UNESCO-ve svetovne dediščine, komunikacijskih tehnologij, turistične interpretacije in upravljanja. Video predavanja, kvizi, naloge in interaktivne vsebine so v angleškem jeziku in bodo vsem udeležencem na voljo vse do konca leta 2018, ko je potrebno tečaj zaključiti.

Za vse informacije o tečaju in za brezplačno registracijo, ki je možna že danes, obiščite povezavo: https://goo.gl/NUa7s9

Na spletnih omrežjih (Facebook skupina Tourism Management at Unesco World Heritage Sites) lahko spremljate prijave udeležencev s celega sveta. Trenutno jih je največ iz Portugalske, sledita Francija in Italija. Slovenci še nismo vidno zastopani.

Tudi v Sloveniji smo ponosni na dediščino, ki jo želimo v turizmu profesionalno in učinkovito predstaviti.

Tečaj je pripravila UNESCO-va mreža univerz iz 10 držav, ki so vodilne na področju izobraževanja za turizem in kulturno dediščino. Mreža ima sedež na Univerzi v Parizu (Sorbona). Tečaj izvaja 20 profesorjev te mreže, ki so priznani strokovnjaki na področju turizma in dediščine. Slovenijo zastopa izr. prof. dr. Aleksandra Brezovec s Turistice. Nanjo se lahko obrnete za morebitne dodatne informacije (aleksandra.brezovec@fts.upr.si).

izr. prof. dr. Aleksandra Brezovec

Izredna profesorica na Turistici dr. Aleksandra Brezovec je članica pedagoške ekipe, ki bo širila svoje znanje o turizmu.


Iskanje