Vabljeni na konferenco Global Green Destinations Day

Vabljeni na konferenco Global Green Destinations Day

UP FTŠ Turistica kot partner mednarodne konference vabi, da se od 27. – 28. septembra 2016 na Gospodarskem razstavišču, udeležite dvodnevne mednarodna konferenca posvečene trajnostnemu turizmu. Dogodek je namenjen vsem strokovnjakom in predstavnikom destinacij, združenj, hotelirjev in turističnih ponudnikov, ki si prizadevajo za trajnostni razvoj v turizmu. Osrednji partner in soorganizator dogodka je Turizem Ljubljana v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo.

Osrednje teme dogodka bodo na posebnih diskusijskih in učnih panelih obravnavale ključne vidike trajnostnega razvoja v turizmu, pameten razvoj mest in lokalnih skupnosti, zelene prevoze za danes in jutri, družbene spremembe, trajnostno upravljanje in izobraževanje o zelenem turizmu.

Del Gospodarskega razstavišča bo zavzel tudi »Zeleni laboratorij«, kjer se bodo predstavila podjetja s trajnostnimi rešitvami na področju infrastrukture in tehnologije, ki omogočajo turističnim ponudnikom uvedbo zelenih rešitev v turizmu. Prav tako pa bodo na samem dogodku podeljene nagrade za Top 10 zelenih rešitev.

Študente UP FTŠ Turistice vabimo, da se v okviru obvezne prakse ali pa v okviru prostovoljnega dela,udeležite dogodka Global Green Destinations Day.  Vabilo za sodelovanje  VABILO_studenti

Program konference: tukaj  Več informacij o dogodku: the Global Green Destinations Day website.

Spremljate nas tudi na Facebook, LinkedIn in Twitter.

Se vidimo na Global Green Destinations Day!

UP FTŠ Turistica


Iskanje