Uvodni dnevi za višje letnike

Uvodni dnevi za višje letnike in podiplomske študente

Spoštovane študentke in študenti višjih letnikov, dobrodošli v novem študijskem letu 2020/2021, dobrodošli na UP Fakulteti za turistične študije Turistici!

Svetovni dan turizma 2020: Turizem in razvoj podeželja

Svetovni dan turizma 2020: Turizem in razvoj podeželja

Na Turistici si prizadevamo, da s podeželsko tematiko povezane vsebine vključujemo v naše vsakdanje pedagoško in projektno-raziskovalno delo. Zbrali smo nekaj odzivov sodelavk in sodelavcev, ki kažejo na aktivno vpetost Turistice v aktualne turistične tokove.

Uvodni dnevi za bruc(k)e UP FTŠ TURISTICE

Uvodni dnevi za bruc(k)e UP FTŠ TURISTICE

Spoštovane brucke in bruci, dobrodošli v novem študijskem letu 2020/2021, dobrodošli na UP Fakulteti za turistične študije Turistici! Uvodni dnevi bodo za vas potekali od 1. 10. - 2. 10. 2020!

Covid-19: Sklep rektorice in Navodila za delo v prostorih UP

Covid-19: Sklep rektorice in Navodila za delo v prostorih UP

Obveščamo vas, da je bil v luči trenutnih razmer v povezavi s pandemijo Covid-19 sprejet nov sklep rektorice in posodobljena navodila za preprečevanje širjenja COVID-19. Prosimo, da si jih pozorno preberete.

Zakaj študirati turizem

Zakaj študirati turizem?

Na Turistici se zavedamo, da je znanje v turizmu ključ za njegov razcvet.

SMARTDEST: Mesta kot središča turističnih mobilnosti

Mesta kot središča turističnih mobilnosti

Raziskovalni projekt SMARTDEST, financiran s strani uglednega znanstvenega programa HORIZON 2020, poteka med januarjem 2020 in decembrom 2022. Vanj je vključenih 12 akademskih partnerjev iz 7 držav Evropske Unije, med njimi je tudi Univerza na Primorskem, Fakulteta za turistične študije - Turistica.

Študij

00

Diplomanti

00

Projekti

00

Publikacije

00

Mednarodni partnerji

Novice