Teden konferenc in inovativnosti na UP FTŠ Turistici

Teden konferenc in inovativnosti na UP FTŠ Turistici

Obveščamo vas, da se v tem tednu na Turistici odvija naša bienalna VI. Mednarodna znanstvena konferenca ENCUENTROS na temo Innovation in Tourism and Hospitality – Preparing for the Future. V okviru te konference bo na sedežu Turistice ustanovljeno tudi Svetovno združenje raziskovalcev inovativnosti v turizmu (AIRTH). Več informacij o sami konferenci dobite tukaj.  

V okviru konference ENCUENTROS bo od 23. – 26. marca 2017 potekal tudi  Start up dogodek za študente. Pod vodstvom Univerzitetnega Inkubatorja Primorske bodo ekipe študentov razvijale inovativne ideje  s strokovno podporo mentorjev. Več informacij o dogodku dobite tukaj. 

Med drugimi spremljevalnimi dejavnostmi se v tednu konferenc na Turistici odvija tudi mednarodna študentska konferenca z naslovom Conference for Young Professionals in Hospitality Industry (OPORTUNISTICA). Več informacij o konferenci tukaj.  

V sodelovanju s švicarsko organizacijo La Fondation pour la Formation Hoteliere ter organizacijo STR (Hendersonville, Tennessee, ZDA) pa smo v tem tednu odprli vrata Turistice tudi strokovni turistični javnosti z izvedbo dveh seminarjev: MANAGEMENT OF VISITOR ATTRACTIONS ter INTRODUCTION TO BENCHMARKING AND HOTEL ANALYTICS. Več informacij o dogodku tukaj.


Iskanje