Gostujoči predavatelji v januarju

Gostujoči predavatelji v januarju

Januarja bomo v okviru rednih predavanj gostili predavatelje iz prakse in drugih univerz.

Pri predmetu Angleščina v turizmu III bomo v sredo, 6. 1. 2015,  gostili Vojko Lapajne, ki bo izvedla predavanje z naslovom: “Audio guides in tourism


Pri predmetu Varnost v turizmu bomo v sredo, 13. 1. 2016, ob 15. uri gostili predavatelja mag. Roberta Radkoviča z Ministrstva za notranje zadeve s temo »VAROVANJE VIP GOSTOV V HOTELIH IN GOSTINSKIH LOKALIH«.


V sredo, 13. 1. 2016, bomo gostili dr. Sergeja Gričarja v okviru predmeta Metodologija in raziskovanje v turizmu na 3. stopnji študijskega programa Inovativni turizem. Predavanje z naslovom “METODOLOGIJA ČASOVNIH SERIJ” se bo odvilo v predavalnici 202 ob 16.20.


V četrtek, 14. 1. 2016, bomo ob 11.20 v Veliki predavalnici v okviru predavanj Komunikologija v turizmu gostili Bredo Pečovnik,  direktorico kongresne dejavnosti v Cankarjevem domu.


V petek, 15.1.2016, bo od 9. do 10.30 v okviru predmeta Tržno komuniciranje v Mali predavalnici Turistice potekalo predavanje strokovnjaka iz prakse, g. Tomaža Gorca, z naslovom:

Kako s pisanjem popotniškega bloga brezplačno potovati in zraven še zaslužiti.

Tomaž Gorec je popotnik in podjetnik že vrsto let. Kot strokovnjak za optimizacijo spletnih strani in za oglaševanje na internetu, se ukvarja tudi s spletnim trženjem v turizmu. Vrsto let piše bloge, kjer deli svoje izkušnje s področja spletnega trženja in popotniškega ‘bloganja’ (www.zasluzek.org. www.tomazgorec.si ).


Iskanje